Cabrima_System_Structure_logotyp

Boka en egen föreläsning eller workshop

Jag håller gärna föredrag och workshops om handel, transport och logistik samt om hur man bygger upp ett ledningssystem.  Här kan du läsa lite om vilka föreläsningar jag erbjuder. Fundera och återkom med frågor eller din bokningsförfrågan!
 
Varför ledningssystem?
Alla företag behöver struktur för att fungera, från en anställd och uppåt. Och för det finns det mallar. Vi går igenom hur du kan organisera ditt företags arbetssätt enligt ett ledningssystem och få bort instruktioner via uppsatta post-it lappar.
Du får bland annat svar på frågorna:
·         Vad är ett ledningssystem?
·         Hur förbättrar det just vår verksamhet?
·         Vad är ISO 9001 och ISO 14001?
 
Grundläggande transportkunskap
Många företagare lägger mycket tid och kraft på att sluta bra inköpsavtal för produkterna i verksamheten, men lägger inte samma kraft på att göra detsamma med transportavtalen. Ofta beror det på bristande kunskap och osäkerhet kring vad man förhandlar om. Det kan bli ett kostsamt misstag, eftersom fraktkostnaden kan uppgå till 50 procent eller mer av den totala inköpskostnaden.
Föreläsningen belyser vad du som företagare ska tänka på vid framtagandet av bolagets transportlösningar. Jag ger dig en större säkerhet och berättar vilka verktyg du behöver för att börja förbättra företagets fraktavtal.
 
Workshop om fraktavtal
Bygg vidare på föreläsningen om grundläggande transportkunskap genom att boka en workshop! Vid workshopen går vi detaljerat igenom hur ett fraktavtal för respektive transportslag (lastbil, båt, flyg) ska se ut, hur du tolkar dem samt jämför offerter från olika fraktbolag.
 

Bilder från Fotolia Adobe