Cabrima_System_Structure_logotyp

att navigera i transportbranschen

Kanske har du precis startat ditt företag och behöver hjälp med att hitta rätt transportupplägg? Eller har du avtal som bara tickat på år efter år, utan att veta om de är kostnadseffektiva eller inte? Låt Cabrima gå igenom ditt företags frakt- och logistikbehov för att se vad som kan förbättras!
Har du svårt att få till logistiken inom företaget eller ut till era kunder? Behöver ni hjälp att förstå fraktbranschen eller sluta bra transportavtal? Cabrima kan se över det lilla eller medelstora företagets logistikupplägg och analysera fraktofferter.
Funderar du över att importera eller exportera företagets tjänster eller produkter? Är du sugen på att etablera företaget utomlands, utan att riktigt veta var ni ska börja? Låt Cabrima hjälpa till!
Jag som driver Cabrima har goda språkkunskaper och är väl bekant med handelskulturen i flertalet europeiska länder. Jag har också många års erfarenhet av procedurerna kring fraktavtal; både som säljare av fraktlösningar och logistiska upplägg. Erfarenheter som jag gärna delar med mig av.
Cabrima kan också sitta med vid förhandlingar och vara rådgivande vid urvalsprocessen av logistikpartner eller transportör. 
Ta kontakt så diskuterar vi vilken rådgivande lösning som passar för just din verksamhet!
 

 

Bilder från Fotolia Adobe